NieuwsBrief 3


Beter in Wonen maakt plannen om uw woning te onderhouden en te verbeteren. Het doel is dat de woningen naar een beter energielabel gaan. Hierdoor gaat u besparen op uw energiekosten en meer wooncomfort ervaart. In deze derde NieuwsBrief informeer ik u over de voorbereidende inspecties, de klankbordgroep, de nieuwe Beter in Wonen projectleider en meer.

Inspecties
Beter in Wonen wil graag een goed beeld krijgen van uw woning. Daarom zijn er inspecties nodig. Bij een paar woningen zijn de inspecties al uitgevoerd, bij de meeste woningen nog niet. Het gaat om een asbestinspectie en een bouwkundige inspectie.

Asbestinspectie

De asbest inspectie wordt uitgevoerd door Bureau SGS Search. Als er bij u nog een asbestinspectie moet plaatsvinden, dan heeft u afgelopen weekend een brief van ons ontvangen.
Wanneer? Bureau SGS Search komt vanaf maandag 18 februari (week 8) langs voor een inspectie van ongeveer 30 minuten. U mag de inspecteurs altijd vragen om een legitimatiebewijs.
Niet thuis? Dan ontvangt u een briefje van SGS Search in de brievenbus met het verzoek een afspraak met hen te maken.

Bouwtechnische inspectie

De bouwtechnische inspectie wordt uitgevoerd door Projectbureau Rijnland.Tijdens bouwtechnische inspectie kijken de inspecteurs in iedere ruimte van uw woning en maken mogelijk foto’s. U hoeft niets voor te bereiden of op te ruimen voor de bouwkundige inspectie.
Wanneer? Projectbureau Rijnland komt vanaf maandag 25 februari (week 9) langs voor een inspectie van ongeveer 30 minuten. U mag de inspecteurs altijd vragen om een legitimatiebewijs.
Niet thuis? Dan ontvangt u een briefje van Projectbureau Rijnland in de brievenbus met het verzoek een afspraak met hen te maken. Bij enkele woningen heeft de bouwtechnische inspectie al plaatsgevonden. Bij de meeste woningen nog niet.


KlankbordGroep
Eerder hebben wij een oproep gedaan voor de KlankbordGroep. De klankbordgroepleden zijn bewoners die meepraten over de plannen samen met de aannemer en QuaWonen. Als bewoners zijn jullie ervaringsdeskundigen in het wonen in de woningen waarvoor we plannen maken. De KlankbordGroep komt een aantal keer bij elkaar.

Voor de woningen aan Concours hebben een aantal bewoners zich opgegeven. Bedankt hiervoor! Voor de woningen aan Schuttersveld, Wielerbaan, Sintelbaan heeft nog niemand zich opgegeven.
Oproep: Vindt u het leuk en interessant om mee te praten over de plannen en woont u op Schuttersbeld, Wielerbaan of Sintelbaan? Geef u dan op voor de KlankbordGroep vóór woensdag 20 februari. Dan plannen we de eerste vergadering met de KlankbordGroep in. 

Meer informatie
Ook uw familieleden kunnen via deze website makkelijk informatie ontvangen. Zij kunnen hun e-mailadres aan de rechterkant invullen en ontvangen dan een e-mail zodra er nieuw is. Zo blijft iedereen makkelijk op de hoogte.

Vragen? 
Heeft u na het lezen van deze NieuwsBrief vragen? Neem dan contact met mij op via concours@beterinwonen.nl of via het telefoonnummer 06 81 88 06 37.

Samen gaan wij aan de slag voor een betere woning: meer comfort én met een lagere energierekening. 

Met vriendelijke groet,
Ilse van Zijl  
Beter in Wonen