NieuwsBrief 6

De feestdagen komen eraan! Dat betekent dat de werkzaamheden even stil liggen en u van de rust kunt genieten. Begin volgend jaar gaan we weer samen aan de slag. In deze nieuwsbrief informeren wij u hierover.

Planning
In de vorige nieuwsbrief informeerden wij u al over de algemene planning. Hieronder leest u wat u in uw blok kunt verwachten de komende tijd.
Blok 1 t/m 4:
Wat kunt u verwachten?
  • Voor de kerst worden de steigers voor en achter de woningen aan de Concours weggehaald.
  • Van maandag 21 december 2019 t/m vrijdag 3 januari 2020 vinden er geen werkzaamheden plaats aan uw woning.
  • De bouwplaats blijft staan tot de werkzaamheden bij blok 1 t/m 4 klaar zijn. Dan komen de overige parkeerplekken ook weer vrij.
Blok 5 t/m 9:
Wat kunt u verwachten?
  • Op 2 en 3 januari starten de werklieden met het opbouwen van de steigers aan de Sintelbaan. Na de Sintelbaan gaan ze door met de Wielerbaan en Schuttersveld. Let op: de werklieden hebben soms toegang nodig tot uw tuin. Zou u uw tuinhek of poort open (niet op slot) willen laten op 2 en 3 januari? Dan kunnen de werklieden de steigers opbouwen.
  • Vanaf 6 januari wordt de bouwplaats ingericht. U ziet in NieuwsBrief 5 de locatie.

Kraan
Voor de werkzaamheden aan het dak van blok 5 t/m 9 gebruiken wij een grote kraan. Deze neemt ruimte en parkeerplekken in en geeft geluidsoverlast.

Vanaf 7 januari staat de kraan op de volgende locaties:

Blok 5: Parkeerplaats aan de Sintelbaan 8 t/m 11
Dinsdag 7 t/m vrijdag 10 januari
Woensdag 15 en donderdag 16 januari
Woensdag 22 en donderdag 23 januari

Blok 6 en 7: Parkeerplaats Wielerbaan 5-7 /8-16
Maandag 13 en dinsdag 14 januari
Maandag 20 en dinsdag 21 januari
Maandag 27 t/m donderdag 30 januari
Woensdag 5 en donderdag 6 februari
Woensdag 12 en donderdag 13 februari

Blok 8: Op de stoep aan de tuinzijde van Schuttersveld 21
Maandag 3 en dinsdag 4 februari
Maandag 10 en dinsdag 11 februari
Dinsdag 18 t/m donderdag 20 februari

Blok 9: Parkeerplaats aan de Kruisboog
Maandag 10 en dinsdag 11 februari
Maandag 17 en donderdag 20 februari
Maandag 24 en dinsdag 25 februari
Let op: Bij goed weer kan de kraan er iets korter staan. Bij slecht weer kan de kraan er iets langer staan. We vragen hiervoor uw begrip en medewerking. 

Hoe informeren wij u?
Zijn er werkzaamheden in uw woning? Dan maken wij een afspraak met u.
Zijn er werkzaamheden buiten uw woning? Dan maken wij geen afspraak met u. Houd er daarom rekening mee dat er werklieden rondom uw woning aan het werk zijn.

Afdekfolie
De werkzaamheden aan het dak zorgen voor rommel op uw zolder. U kunt gratis afdekfolie halen bij de uitvoerder op Concours 56. De afdekfolie plakt u op de vloer. Na de werkzaamheden kunt u de folie makkelijk van de vloer halen en de rommel weggooien.

Rommel
Ook zorgen de werkzaamheden voor rommel in de wijk. Tijdens de werkzaamheden komen resten van bouwmaterialen in uw tuin en op straat. Wij zorgen ervoor dat het netjes wordt opgeruimd.

Hoger dakraam
Het dakraam zit na de renovatie hoger.
Mogelijk kunt u niet meer bij de hendel om het raam open en dicht te doen. QuaWonen en BeterinWonen zijn in overleg welke oplossing we u hiervoor kunnen aanbieden.

Zonnepanelen
De verwachting is dat de zonnepanelen in april 2020 worden geplaatst. QuaWonen stuurt u daarvoor eerst een brief met informatie. U kunt zelf kiezen of u zonnepanelen wilt of niet. Als u nu al vragen heeft over dit onderwerp dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van QuaWonen.

Spreekuur
Heeft u vragen? Elke woensdag van 10:00 tot 11:00 uur kunt u terecht bij de uitvoerder op Concours 56. Op de website leest u het laatste nieuws: www.beterinwonen.nl/concours

Vragen?
Heeft u na het lezen van deze NieuwsBrief vragen? Of zien wij iets over het hoofd? Neem dan contact met ons op via concours@beterinwonen.nl, of via het telefoonnummer: 010-766 04 09.
Is er iets aan de hand op Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag of Nieuwjaarsdag? Belt u dan het calamiteitennummer: 06-53206373.

Namens het projectteam wensen wij u prettige feestdagen en een goed 2020!
Ilse van Zijl & Sofie Kestens
Beter in Wonen