Informatie voor omwonenden

Beter in Wonen voert in opdracht van QuaWonen EnergieMaatregelen en OnderhoudsWerkzaamheden uit bij een aantal woningen bij u in de wijk. Het gaat om 55 woningen aan de Concours, Sintelbaan, Wielerbaan en Schuttersveld. Na afloop van de werkzaamheden zijn de woningen zeer energiezuinig. De werkzaamheden starten in week 42, 2019. In het voorjaar van 2020 ronden we de werkzaamheden af.

De werkzaamheden worden per blok aangepakt. Op de afbeelding hieronder kunt u de volgorde van de blokken zien. De werkzaamheden starten bij blok 1 en eindigen bij blok 9. 


Overlast

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden, kunt u als omwonende overlast ervaren. Denk hierbij aan:
·       Verstoring straatbeeld: voor de uitvoer van een aantal werkzaamheden plaatsen wij steigers rondom de woningen. Dit kan het straatbeeld tijdelijk verstoren.
·       Inrichten bouwplaatsen
·       Geluidsoverlast: door de werkzaamheden kunt u last hebben van geluidsoverlast. Wij werken van maandag t/m vrijdag van 7:00 – 17:00 uur.
·       Minder parkeerplaatsen: gedurende de werkzaamheden zijn er mogelijk minder parkeerplaatsen in uw straat beschikbaar. Deze worden gebruikt voor de bouwplaatsen, de opslag van bouwmaterialen en voor het plaatsen van afvalcontainers. Verder hebben de werklieden parkeerruimte nodig voor bedrijfswagens.
Natuurlijk proberen wij de overlast zo veel mogelijk te beperken.


Meer informatie?

NieuwsBrieven en extra informatie over dit project vindt u op deze website of in de UitvoerdersWoning op Concours 56. Iedere woensdagochtend tussen 10:00 en 11:00 uur houdt de uitvoerder hier zijn Spreekuur. Loop gerust eens binnen. Daarnaast kunt u mij bereiken per e-mail via concours@beterinwonen.nl en per telefoon op 010-7660409

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.
Met vriendelijke groet,
Ilse van Zijl en Sofie Kestens